Lördagskväll

ph: me
Hemma efter en timme på tibble teatern, där sway hade sin vår show. Mycket roligt och duktiga vad dom också. När jag kom hem åt jag tacos, muma! Kollar efter gymkort, är grymt sugen på ett på SATS så att man kan träna på alla SATS i hela sverige hade varit grymt nice. Nu ska jag gå ner och hämta en glas iskall cola och snacka med mamma och pappa om gymkortet. Dom kommer säga att jag tränar mycket som jag redan gör känner jag på mig.

 

 




Hörs senare..

..ska springa till tåget nu för att gå på Caisas dansuppvisning

Från igår..





Bilder från balen som var igår

Balen igår blev lyckan och ont i fötterna hade jag när jag kom hem, men det var roligt iallafall. Kärlek till er människor. Idag vaknade jag dock med feber, mindre kul. Har legat i sängen hela dagen och försökt bli frisk. Ikväll ska jag åka till tibble gymnasium och kolla på dansuppvisning, hoppas febern har gått ner tills dess. Nu ska jag försöka äta någonting också.

En text som beskriver allt, jag själv aldrig har lyckats beskriva


Vad är egentligen ett brustet hjärta? Hur kan ett hjärta gå sönder? Ett hjärta kan brista på så många olika sätt. Ett brustet hjärta är kallt och det gör ont. Det är små sår på hjärtat. Som är väldigt svåra att läka. Man kan inte se såren, men man vet att dom är där. För man känner dom. Dom är där hela tiden. Ibland kan man glömma bort att man har såren för stunden, men så fort man är ensam, så gör det ont igen. Jag försöker att laga mina sår, jag försöker och försöker. Men det går inte. Ibland tror jag att en bit av såren har läkts. Ibland gör det knappt ont. Men sen känner jag såren där igen. Jag behöver ha någon som kan laga mina sår. Mitt hjärta har gått sönder, det är sönder. Och jag vet en person som kan laga mina sår, en enda person. Allt som behövs är Dig.

Ett brustet hjärta är när du försöker att undvika honom, men i slutändan går du den andra vägen bara för att få se en skymt av honom. Ett brustet hjärta är när du vet att du har ont, men har ingen aning hur man fixar det. Ett brustet hjärta är när du äntligen inser att han är allt du behöver och på samma gång inser du att han är en sak du aldrig kan få.. Det är ett brustet hjärta!

Hittade den på en blogg, grymt skrivet.

Grattis älskling


Som har blivit uttagen till Risk 2. En av Sveriges 5 bästa höger 6:or födda 95.
Hon är bäst! ♥



Inte långt kvar nu

Nu märks de att de inte är långt kvar av nian. Har lämna tillbaka alla mina böcker och nu mera ligger de ett anteckningsblock och nårga pennor i skåpet. Har bara en uppgift kvar att göra i hela nian, hur skönt som hellst. Ska fixa med den nu innan träningen hade jag tänkt. Så nu blir de fix med den tills träningen. Vi hörs, puss!


I started something I couldn’t finish.

Har fortfarande inte klar med arbetet men de gör jag klart imorgon på väg till och ifrån träningen. Annars kom Caisa hit och vi drog ut en stund, köpte glass och chillade. Sen drog vi hem tilll mig och kollade BB. Nu ligger jag i sägen och ska snart sova, innan dess ska jag smsa lite med min favorit. Godnatt! ♥



Tidsoptimist

Har suttit och pluggat ett tag nu men ingenting blir gjort känns de som. Måste bli klar idag också... skulle ha varit klar för tre veckor sen, hej tidsoptimist! Bara 7 skoldagar kvar, lycklig. Nu orkar jag inte skriva mer, puss!
 

Älskar dig, syster ♥


Söndag

Godmorgon! Nu är jag vaken och är egentligen trött som fan och vill sova några timmar till. Men de har jag inte tid för, för nu måste jag gå upp och äta frukost. Sen måste jag plugga iprincip hela dagen. Ska försöka sola en lite stund också.

Glad chey

Marilyn Monroe

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together."

-Marilyn Monroe


Nu:


Mina nya älsklingar


Torsdag

Sent i tisdags kväll fick jag veta att de var fystester för gymnasiet. Vi hade fystester, samarbets övningar och låg iprincip dubbelvikta och skrattade. Underbar dag, de känns att man tog i idag, träningsvärken i magen är inget att leka med. Idag ligger jag hemma på grund av magknip, som jag har haft i ca en vecka. När pappa kommer hem ska jag åka och kolla på nya handboll skor och ikväll blir de förmodligen träning. Hörs!



Tårar som rinner

När tårarna börjar rinna på en handbolls träningen är de nått som inte står rätt till. Tur att de finns fina människor som hjälper än i sådan situationer, älskar er brudar. Nu ligger jag i sängen och är trött som fan efter en dag i skolan och träning. Träningen gick faktiskt helt okej idag, detta är jag glad för. Imorgon är de engelska prov och grejer, tidsoptemisten amanda ska plugga till de i skolan imorgon eftersom jag inte har nån bok. Men nu ska jag sova så jag inte försover mig som vanligt. puss!


Världens bästa lag

VM final


Sitter och kollar VM finalen, de står 1-3 till Finland. Hoppas Sverige vinner iallafall, Fasth är iallafall grym. Efter matchen ska jag se slutet av BB. Sen sova, skola imorgon. Puss!

Jag sväljer min stolthet och säger..


.. jag saknar dig.

Shopping



Linnet från H&M, tröjan från GinaT och väskan ifrån Accent.

Detta blev resultatet av dagens shopping runda i Forum nacka med Caisa. Nu ska jag snart äta middag och sen dra hem till Caisa och kolla Eric Saade ♥ Nu ska jag hjälpa pappa med maten så att jag kommer iväg nån gång, puss!

I stort behov


Är i stort behov av en ny mobil och ett nytt simkort. Mitt simkort är inaktivit och min mobil går inte att ladda. Så ifall nån har lite pengar över till en Iphone 4 till mig så är de välkommet.

Vila i frid min vän


Världens finaste begravning för dig min vän. Saknar dig oerhört mycket.
Många tårar fallar för dig

Förstår fortfarande inte att de är sant

Imorgon kommer bli en jobbig dag. Många tårar kommer fällas för dig, du kommer alltid vara älskad. Vila i frid M ♥

Veronica Maggio ♥


Min dag

Lite mycket känslor i förra inlägget men va tvungen att få ut de. Men dagen har varit skönt, mest suttit ute i solen och solat. Blev lite brun också vilket var bra. Har nyss sett dam sm-finalen och väntar ju på herrarna. Handboll är verkligen kärlek. Dags att fixa lite saker. Hörs!



Känslor

De gör så sjukt ont när man inser att jag har gjort två stora misstag i mitt liv. Förstår inte själv hur man kan göra dessa två. Jag skäms över mig själv för de jag gjorde, oacceptablet. Men de är inte de som gör mest ont. Det som gör mest ont var att jag svek dig, att jag var dum i huvudet. Men jag blev blind av mina egna känslor. Allt jag vill igen är att få en kram av dig och le med dig igen. Du var den jag litade på över allt annat. Du var som en syster, jag vet att allt är mitt fel och att jag får skylla mig själv. Men allt jag vill är att få dig tillbaka. Älskar dig förevigt C ♥



Min fredag

Hej! Min dag har bestått av en skönt skoldag. Efter skolan åkte jag ner till doktorn och kollade min knöl på höften. Blir kanske operation efter sommaren. Men nu sitter jag i soffan, duschade nyss och ska snart börja göra mig iordning för ikväll ska vi fira min älskade pappa som fyller år. Men nu ska jag föna mitt hår. Hörs!


Älskar dig Elin ♥


Kvällens fråga

Fick en kommentar här på kvällskvisten. Har fått den förut också så nu tänkte jag svara på den.
På vilken skola går jag efter sommaren?
De här är en jätte jobbigt ämne att prata om tycker jag, för att jag är en människa en en otroligt beslutsångest. Men jag har gjort någta val men jag kan inte bestämma mig hur jag ska göra. Jag har valt sam/sam på Arlanda gymnasiet i Märsta som första handsval. Som andra handsval har jag valt Väsby nya ekonomi/ekonomi och som tredje handsval har jag valt media programet på Täby enskilda.

Ska på öppethus på dessa gymnasium imorgon och på Torsdag för att verkligen kunna bestäma mig. Men just nu lutar de åt Arlanda gymnasiet - sam/sam. Detta skulle betyda att jag i princip flyttar till Märsta i sommar.

Denna människa!

Denna människa måste hissas, fyfan vad snygg hon är min kära vän Linda. Du är grym !

RSS 2.0